Duyulmasını istediğimiz bir sevgi mesajı iletmek istiyorsak, bunun gönderilmesinden başka çare yoktur. bir lambanın yanmaya devam etmesini istiyorsak, ona sürekli gaz doldurmalıyız. (teresa ana)
Şevki Usta
Şevki Usta

Üzüldüm

Yorum

Üzüldüm

( 1 kişi )

0

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

148

Okunma

Üzüldüm

Biraz dinleseydin benim sözümü
Yaş kaplamazdı şimdi gözümü
Paylaşırdın hayatla olan yükümü
Senin yerine ben üzüldüm

Şimdi söyle mutlu musun
Görüyorum mutluluğu unutmuşsun
Çiçek gibi erkenden solmuşsun
Senin yerine ben üzüldüm

Çaldığında ayrılık kapını
Hiç düşünmeden gittin yarını
Kapattın bir ömür açık kapını
Senin yerine ben üzüldüm

Emanetti bu can sana
Kimler girdi kanına
Bu hesap kalır mı sandın yarına
Senin yerine ben üzüldüm

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Üzüldüm Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Üzüldüm şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Üzüldüm şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL