Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
Avcıbey
Avcıbey

Kendine Gel

Yorum

Kendine Gel

( 2 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

104

Okunma

Kendine Gel

Gece olunca içime çöken hüznüme baktım sonra derdimi düşündüm...
Düşünürken Gazze aklıma geldi Dert mi dedim seninki asıl dert Gazze dır dedim.

Karanlık gecelerde çöküyor hüzün.
Hüzne boğan derdime döndüm.
Derdimin üstünde olan dertleri gördüm.
“Dert mi seninki, kendine gel.” dedim.

Dert midir insanı hüzne boğan,
Yoksa hüzün mü derde sebep olan?
Hüzün sardı içimi, Gazze’yi düşündüm.
“Dert mi seninki, kendine gel.” dedim.

"İnsanım ya, derdim var.” dedim.
Sonra aydınlanan geceyi gördüm.
“Gazze’dir asıl dert.” dedim.
“Dert mi seninki, kendine gel.” dedim.

Müslüm TAŞ
Avcıbey
16.08.2025

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Kendine gel Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kendine gel şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kendine Gel şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
16.8.2025 04:45:28
Beğeni:
2
Okunma:
104
Yorum:
0
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL