Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Sezer Sözer
Sezer Sözer

ARAMIYORSUN ARTIK

Yorum

ARAMIYORSUN ARTIK

( 3 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

159

Okunma

ARAMIYORSUN ARTIK

Dört duvar odam zindan karanlığı şimdi
Hasretin zor gülüm, mahrum etti kalbimi
Sensiz geçen her an sevda ömrümden yedi
Aramıyorsun artık, unuttun mu beni ?

Telefonum başucumda, aramanı bekliyorum
Bir ahbaptan bir dosttan haberini alamıyorum
Dışarıda sevgililer elele, bakamıyorum
Aramıyorsun artık, neler oldu bilemiyorum ?

Bu filmimizin hüzünlü son sahnesindeyim
Ben zalim ayrılığın ana karakteriyim
Yaşamaya kalmadı benim gram hevesim
Aramıyorsun artık, intihar edeceğim !

Sezer Sözer

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Aramıyorsun artık Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aramıyorsun artık şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ARAMIYORSUN ARTIK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL