Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
ordu16
ordu16

MEVTA!

Yorum

MEVTA!

( 3 kişi )

1

Yorum

9

Beğeni

5,0

Puan

125

Okunma

MEVTA!

MEVTA!
Bir tarafta mevtayi,bizum hoca yıkayi
Bir tarafta pamuğu, gassal emmi tıkayi
Diyilar ki kabirde, akrep, yilan sokayi!
O yüzden kalın tutun,üstte dokuz tahtayi!

Boyle işte uşaklar, bir meftanun son ani.
Daha dökulen suyun dağilmadan dumani,
Hem söver hem sorarlar,malın, mülkun, parani!
Obür yanda görursen, görmezden gel anani!
MVG 06.05.2019 (Deli Kadir anısına)😉

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Mevta! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mevta! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
MEVTA! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
neneh.
neneh., @neneh-
21.7.2025 05:02:20
5 puan verdi
Anlamlıydı.

Mevtayı bıraktukta,
Döner gider ahali.
Bir mertek dahi ağur.
Yoktur mevtanun hali.

Üstad'a saygıyla.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL