Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Canba
Canba
VİP ÜYE

Ne Olur Bir Dilek Tut İçinde Ben Olayım

Yorum

Ne Olur Bir Dilek Tut İçinde Ben Olayım

( 3 kişi )

1

Yorum

12

Beğeni

5,0

Puan

126

Okunma

Ne Olur Bir Dilek Tut İçinde Ben Olayım

Ne olur bir dilek tut içinde ben olayım
Kapatma gözlerini gözünde ben olayım
Söyleme kimselere sözünde ben olayım
Kapatma gözlerini gözünde ben olayım

Hüseyin CANBABA

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Ne olur bir dilek tut içinde ben olayım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ne olur bir dilek tut içinde ben olayım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ne Olur Bir Dilek Tut İçinde Ben Olayım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ahmet Coşkun 1
Ahmet Coşkun 1, @ahmetcoskun1
19.7.2025 14:31:14
5 puan verdi
Şık bir dörtlük
kutlarım,,,
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL