Hayat tramvay gibidir... tam yer bulmuş, oturacakken bir de bakmışsın son durağa gelmişsin. camillo sbarbaro
merve lit.
merve lit.

Soluksuza Şiir

Yorum

Soluksuza Şiir

( 3 kişi )

3

Yorum

13

Beğeni

5,0

Puan

241

Okunma

Soluksuza Şiir

Dünyanın dönüşüne,
Otuz iki kere şahitlik etmişim.
Mevsimler beni geçmiş,
ben serden vazgeçmemişim.
Şimdi bilmem hangi mekanlar,
zamanlar üstü...
Mevhibeler beni teğet geçmiş,
Dizilirken methiyeler yanım sıra.
Halbuki yanım yarım
bıraktım kolumu bir ikindi vakti kırıklığında.
Koşuyorken önümde aynasız yüzler,
Alkış tutmuşum, ıslık çalmışım, isyan etmişim
Yine de beni almamışlar yanlarına
Halbuki durmak değil kaderi
bir çiçeği seyretmeyenin uzun uzun,
Soluklanmayanın arkasına baka baka,
Düşe kalka gitmeyenin yolu
Hep bir yordamını bulanın.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Soluksuza şiir Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Soluksuza şiir şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Soluksuza Şiir şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
mesut.çiftci
mesut.çiftci, @mesut-ciftci
10.7.2025 16:00:17
Aslında geride kalanlar güruhu olarak bir sistemli topluluk oluşturabilsek gerçekten oldukça güçlü bir oluşum haline gelebiliriz. Bu kadar çok geride bırakılan varsa diye düşünüyor insan, bu geride bırakanlar da kimler? Bence biz geride kalanlar bizi geride bırakanlardan sayıca daha fazlayız.

Tebrik ederim.
ASIKLUZUMSUZ
ASIKLUZUMSUZ, @asikluzumsuz
10.7.2025 10:24:34
5 puan verdi
Kutlarım kalemini ve eserini
Nice güzel şiirlere yelken açman dileğiyle
Oktay Güvener
Oktay Güvener, @oktayguvener
10.7.2025 10:07:22
5 puan verdi
Otuz iki yıllık bir ömrün yükünü omuzlarında hissederek mevsimlerin hızına yetişemeyişin, hatta "serden vazgeçmemiş" olmayı bir direniş sembolüne dönüştürmenin adı olmuş şiiriniz. Tebrik ediyorum.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL