Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
Mehmet düpel
Mehmet düpel

BİLİNMEYEN GERÇEKLERİN

Yorum

BİLİNMEYEN GERÇEKLERİN

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

75

Okunma

BİLİNMEYEN GERÇEKLERİN

Bilinmeyen gerçeklerin
Akılda yer ettiği şüphelerle
Hayatın içinde geçip giden
Anları kovalayıp
Düşüncelerde ben kimim diye
Sorgulamaya başladığında
Bir başka kimliğe
Bürünür olmanın peşinde
Sunulmuş zamanı harcarken
Sanırım nefes almayla
Yaşadığını zanneden
Kişiler sınıfının
Boşlukta salınan bireyi olduğunu
Anlayabilmek
O kadar zor olmaz
Kararlar kişiseldir
Kimi hayatı
Kimide hayatını sever

MehmetDüpel 2020.11.28

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bilinmeyen gerçeklerin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bilinmeyen gerçeklerin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİLİNMEYEN GERÇEKLERİN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL