Milletin bağrında temiz bir nesil yetişiyor. bu eseri ona bırakacağım, gözüm arkada kalmayacak. m. kemal atatürk
Ev
Evin Pola

Büyücünün Borcu

Yorum

Büyücünün Borcu

( 4 kişi )

1

Yorum

7

Beğeni

4,5

Puan

187

Okunma

Büyücünün Borcu

Büyücünün borcu vardi
Mavi taşlı gümüş yüzük aldi
Karısı yüzüne bile bakmadı
Kaç yerinden darbe aldı
Kızı ormana kaçtı
Sabaha kadar aç kaldı
Bir tavsan avladı
Kulağından ağaca astı
Beyaz atlı prensi beklerken uykuya daldı
Sarayın soytarısina kaldı
Saçlarından zehir saçtı
Kahrolsun diye başlayan beddualari
Duaları kadar karşılıksız kaldı

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

50% (2)

4.0

50% (2)

Büyücünün borcu Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Büyücünün borcu şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Büyücünün Borcu şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
UFFUK
UFFUK, @uffuk
16.6.2025 18:39:44
Sihir bozuldu; çünkü hakikat, ne yüzükteydi ne tavşanda. Belki sadece açlığında saklıydı. Orman artık kimsenin saklanamadığı yer.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL