Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Kemal Demiratar
Kemal Demiratar

Gökyüzüyle denizin bile birleştiği sahilde neden insanlar birleşemiyor buna isyanım !

Yorum

Gökyüzüyle denizin bile birleştiği sahilde neden insanlar birleşemiyor buna isyanım !

( 1 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

200

Okunma

Gökyüzüyle denizin bile birleştiği sahilde neden insanlar birleşemiyor buna isyanım !

Yel gibi ağır kokum metalle karışmış sülfürlü yağmur gibiyim

Ne güneşim kaldı ne gökkuşağım söküp aldı gökyüzümü hayat

Biraz ordan biraz burdan ne yaşadım ne yaşamadım bilmiyorum

Canvasda dağılmış boya gibiyim resmin anlamı yok !

Küçük bir çocuğum elim cebimde ne derin yaralarım.

Büyüyemedim hiç hep sokak ağzındaki argo laflar gibi hakaretvariydim

Yaşadığıma denmez hayat aşk,dostluk,ihanet hepsi bir arada

İnsanların değerli kendimin değersiz olduğunu öğrendim kasetteki filmden

İnsanların bir etiket olması gerektiğini öğreten hayata hüsranım

Ne olurduki sanki hepimiz çocuk olsak uçurtsak uçurtmalarımızı gökyüzünde !

İzin vermedi agresif hayat yüzümüze yumruğu vurdu.

Gökyüzüyle denizin bile birleştiği sahilde neden insanlar birleşemiyor buna isyanım !

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Gökyüzüyle denizin bile birleştiği sahilde neden insanlar birleşemiyor buna isyanım ! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gökyüzüyle denizin bile birleştiği sahilde neden insanlar birleşemiyor buna isyanım ! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gökyüzüyle denizin bile birleştiği sahilde neden insanlar birleşemiyor buna isyanım ! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL