Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
De
Derviş ÇAKIROĞLU

Ger Tu Bıçi Ez e Bımrım

Yorum

Ger Tu Bıçi Ez e Bımrım

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

74

Okunma

Ger Tu Bıçi Ez e Bımrım

Yüreğimde Misafir Kal
Ger tu Biçi Ez e Bimirim
Yalvarırım Hep bende kal
Ger tu Biçi Ez e Bimirim

Aşkından Ümidim Kesmem
Senden Başkasını Sevmem
Şirin Olsa Gönül Vermem
Ger tu Biçi Ez e Bimirim

Çok Zamandır Sevdalıyım
Bülbül Konan Gül Dalıyım
Kal Bende Mecnun Halıyım
Ger tu Biçi Ez e Bimirim

Yalnız koyma Bir Başıma
Zehirler Katma AŞIMA
Sevdim Yaz Mezar Taşıma
Ger tu Biçi Ez e Bimirim

Hasta say Beni Dermansız
Öldür İlaçsız Merhemsiz
İdam Eyle As Fermansız
Ger tu Biçi Ez e Bimirim

ÇAKIROĞLU Acı Bana
Koy Bedenim Ateş Yana
Al Hançeri Boya Kana
Ger tu Biçi Ez e Bimirim

23.05.2025
Cuma
Saat..12.30

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ger tu bıçi ez e bımrım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ger tu bıçi ez e bımrım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ger Tu Bıçi Ez e Bımrım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL