Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
Sinan  Bayram
Sinan Bayram

Sürgün Gibi İçimden Geçiyorsun

Yorum

Sürgün Gibi İçimden Geçiyorsun

( 2 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

119

Okunma

Sürgün Gibi İçimden Geçiyorsun

Sürgün Gibi İçimden Geçiyorsun

Sürgün gibi içimden geçiyorsun,
Her adım yüreği kanatıyorsun.
Hasretin yel olup savuruyorsun,
Ben seni özlemekle tükenmişim.

Gurbetin soğukla yoğrulan yüzü,
Her gece düşümde ararım izi.
Dön desem de yoktur artık dönüşü,
Kırılmış kelâmın, eksik sözlerin.

Bir şehir ardında kaldı hayalim,
Ne sesin gelir ne sıcak bir selâm.
Sürgünde gibiyim, içimde yârim,
Zamandan kaçamam, yüreğim sürgün.

Toprak bilmez beni, gökler susuyor,
Adımı unutan rüzgâr usulca.
Her yerde yabancı, her an yokuşta,
Benliğim dağılmış yollarda şimdi.

Sinan Bayram

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Sürgün gibi içimden geçiyorsun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sürgün gibi içimden geçiyorsun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sürgün Gibi İçimden Geçiyorsun şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL