İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
kerimozbekler
kerimozbekler

ŞİİR YARIŞMASI BİRİNCİSİNE 10.000 LİRA ÖDENECEK...

Yorum

ŞİİR YARIŞMASI BİRİNCİSİNE 10.000 LİRA ÖDENECEK...

( 1 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

4,0

Puan

232

Okunma

ŞİİR YARIŞMASI BİRİNCİSİNE 10.000 LİRA ÖDENECEK...

GURBETTEN SILAYA ŞİİR YARIŞMASINI KAZANAN ŞAİRE 10.000, İKİNCİSİNE 7.500. ÜÇÜNCÜSÜNE 5.000 LİRA ÖDENECEK, SON İŞTİRAK TARİHİ.20 HAZİRAN 2025 CUMA...
KERİM ÖZBEKLER
GAZETECİ-YAZAR-ŞAİR-EDEBİYATÇI
Kılbasan Yardımlaşma Derneği yöneticileri şiir yarışması düzenledi, katılma şartları aşağıdaki gibidir.
-Yarışmanın konusu:;Gurbet, Gurbetçiler.
-Yarışmaya yurt içinden ve yurt dışından Türkçe yazan ve 18 yaşını doldurmuş herkes iştirak edebilir.
-Yarışmaya katılan şiirlerin başkası tarafından yazılmamış olması, kısmen ya da tamamen başka bir metinden kopya edilmemiş olması gerekmektedir.
-Eserlerin daha önce düzenlenen benzer yarışmalarda dereceye girmiş olması, daha önce herhangi bir yerde yayımlanmış olması yarışmaya katılmaya engel değildir.
-Başvuruda bulunan kişi şiirin tümüyle kendisine ait olduğunu, özgün olduğunu kabul ve taahhüt eder. Ödül alan katılımcılardan bu taahhütleri dışında hareket ettiği anlaşılanlardan elde ettikleri ödül, unvan geri alınır.
-Yarışmacılar şiir alanında 1 (bir) eserle katılabilir, birden fazla başvuru dikkate alınmaz.
-Yarışmada ödül kazanan ve yarışma sonunda ilk yüz (100)’e giren şiirlerden oluşturulacak şiir seçkisine yayımlanmaya hak kazanan şiirlerin telif hakları yine şiiri yazan kişiye ait olup katılımcılar bu yarışmaya katılmakla yarışma sonunda bastırılması düşünülen şiir antolojisinde gönderdikleri eserin yayınlanmasını kabul etmiş sayılır.
-Yarışmaya gönderilecek şiirlerin içerikleri;
Herhangi bir siyasi görüşü övücü veya eleştirici olmamalıdır,
Eserler;Toplumun kültürel ve ahlaki değerlerine aykırı olamaz. Türkiye Cumhuriyeti Anayasası’nın dayandığı temel görüş ve ilkelerle, Cumhuriyet’in niteliklerini benimsetici ve bu görüş ve ilkelere uygun düşünce tarzına-dünya görüşüne-yaşam tarzına aykırı olamaz.
-Yarışmaya gönderilecek eserler bilgisayar ortamında yazılıp 12 Punto 1,5 satır aralığında Times New Roman yazı stilinde Word dosyasına yazılarak sol üst köşeye rumuz yazılacaktır, dosyada şairin adı yer almamalıdır.
-Başvurularda EK1 dosya olarak eserle birlikte verilen e posta adresine, şairin adı soyadı-açık adresi-e posta adresi-telefonu-doğum tarihi de yer almalıdır.
-Eserler ibrahimsasma@adresine gönderilecektir, tereddüde düşülen durumlarda 0-541-4772060 numaralı telefondan bilgi alınabilir.
-Şartnameye uymayan şiirler değerlendirmeye alınmayacak olup tüm sorumluluk eser sahiplerine aittir, eserler geri gönderilmeyecektir.
-Şartnamede belirtilmeyen diğer konularda jüri tarafından (tutanakla) kayıt altına alınacak, kararlar şartnamenin maddeleri gibi değerlendirilir.
GURBETTEN SILAYA ŞİİR YARIŞMASI ÖDÜLLERİ;
Birincilik Ödülü.10.000 TL,
İkincilik Ödülü.7.500 TL,
Üçüncülük Ödülü.5.000 TL.

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

4.0

100% (1)

Şiir yarışması birincisine 10.000 lira ödenecek... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Şiir yarışması birincisine 10.000 lira ödenecek... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ŞİİR YARIŞMASI BİRİNCİSİNE 10.000 LİRA ÖDENECEK... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL