Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
F A Özgün
F A Özgün

SEN NERELERDESİN ( 968.)

Yorum

SEN NERELERDESİN ( 968.)

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

116

Okunma

SEN NERELERDESİN ( 968.)

SEN NERELERDESİN ( 968.)

Öylesine mahzun öylesine sessiz
Öylesine çaresiz ve üzgünüm
Ard arda kaç kışlar geçti
Sen nerelerdesin

Geceler karanlık ve soğuk üşüyorum
Düşlerim geceden kara
Seni beklemekten yoruldum
Umutlarım tükendi
Ben tükendim
Sen nerelerdesin

Çay demledim tavşan kanı
Sen çayı demli severdin
Bir bardak sana doldurdum
Bir bardak da bana
Bir yudum almadım seni bekledim
Birlikte karşılıklı içeriz dedim
Sen nerelerdesin

Kulaklarım seste
Yok bir tıkırtı
Çaylar soğudu bardakta
Lakin gelmedin
Umudumda çaylar gibi soğudu
Gelmedin sevgili
Sen nerelerdesin





Ayten Özgün

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sen nerelerdesin ( 968.) Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sen nerelerdesin ( 968.) şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEN NERELERDESİN ( 968.) şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL