Senden nefret edenleri sev; iyilikten başka üstünlük alameti tanımıyorum. -- ludwig van beethoven
hayatyolu
hayatyolu
@hayatyolu
VİP ÜYE

Gönlümün Derinliğinde Sen Varsın..

25 Mart 2025 Salı
Yorum
Şiirgram

Gönlümün Derinliğinde Sen Varsın..

( 4 kişi )

2

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

71

Okunma

Gönlümün Derinliğinde Sen Varsın..

Gönlümün Derinliğinde Sen Varsın..

Gönlümün Derinliğinde Sen Varsın..

Her anda bir ses duyulur gönlümde,
Yüreğimde saklı kalan özlemde.
Hasret türküsü söylenir derinden,
Yıllar geçer izler silinmez benden.

Anılar bir bir canlanır gözümde,
Hatıralar saklı kalır sözümde.
Aşkın ateşi yanar durur içimde,
Sevda çiçeği açar bir biçimde.

Yollar uzar gider bitmez hayaller,
Düşlerimde yaşar tüm güzellikler.
Yalnızlık bir gölge gibi peşimde,
Umutsuzluk sızlar durur dişimde.

Geceler boyu yıldızlara bakarım,
Hayal ile uzaklara akarım.
Gözyaşları süzülür yanağımdan,
Hasret türküsü dinlenir ağzımdan.

Gönlümün sesi vurur ta derinden,
Sevda şarkısı yükselir yürekten.
Aşkın ateşi hiç sönmez içimde,
Hatıran yaşar durur her biçimde..

Hasan Belek
25 mart 2025
Akçay.

Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Gönlümün derinliğinde sen varsın.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gönlümün derinliğinde sen varsın.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gönlümün Derinliğinde Sen Varsın.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
Esrakilic1982
Esrakilic1982, @esrakilic1982
25.3.2025 20:53:39
5 puan verdi
İçindeki ateşi en derin hüzünle yoğurmuş, özlemi her satıra işleyerek, ona bir biçim kazandırmışsın. Gönlünden çıkan bu satırlar, en yüce aşklara ve en derin yalnızlıklara sesleniyor. Tebrik ederim seni; çünkü kalemin, duygularının kudretini her kelimede haykırıyor.
Etkili Yorum
Gülüm Çamlısoy
Gülüm Çamlısoy, @gulum-camlisoy
25.3.2025 18:13:40
yüreğiniz dert görmesin asla

tebriklerimle


sonsuz selamlar değeli hocam
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.