Şerefle bitirilmesi icap eden en ağır vazife hayattır. -- toegueville
ADEM İMDAT KESİCİ
ADEM İMDAT KESİCİ
@ademimdatkesici
VİP ÜYE

SEVDİĞİM (GÜFTE)

24 Mart 2025 Pazartesi
Yorum
Şiirgram

SEVDİĞİM (GÜFTE)

0

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

34

Okunma

SEVDİĞİM (GÜFTE)

SEVDİĞİM (GÜFTE)

Fecrin iştiyakıyla devran ederken gece,
Yönümü belirleyen YILDIZ sensin sevdiğim.
Kalemimle kalbimden alarak bin bir hece,
Satırlara yazdığım YALNIZ sensin sevdiğim.

Canı dilden aşkındır beni durmadan yakan,
Cemreli gözlerindir bana sevgiyle bakan,
Bu gönül pınarıma hiç eksilmeden akan,
Gönül deryama giden DENİZ sensin sevdiğim.

Mevsimli dünyam senle bana hazan olmadı,
Aşk ile kokladığım sevda gülüm solmadı,
Bendeki güzelliğin gözümden kaybolmadı,
Yüreğimden çıkmayan TEK İZ sensin sevdiğim.

Aşkınla doldu ruhum ömrümün bestesiyle,
Bu sevdada sen varsın gönlümün güftesiyle,
Huzur buldu bedenim zatının sevgisiyle,
Bana aşkıyla kalbi TEMİZ sensin sevdiğim...


ADEM İMDAT KESİCİ

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sevdiğim (güfte) Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevdiğim (güfte) şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEVDİĞİM (GÜFTE) şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.