Şimdiye kadar hiç kimse taklit yoluyla büyüklüğe ulaşamamıştır. -- samuel johnson
Bektas Geyik
Bektas Geyik
@bektasgeyik1

Tuna kenarı

23 Mart 2025 Pazar
Yorum
Şiirgram

Tuna kenarı

( 2 kişi )

2

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

51

Okunma

Tuna kenarı

Bazen dolaşırım
Tuna kenarında
Bazen
Dolar bazen
Taşarım
Bazen yorgun düşer
Gözlerim
Yolunu beklemekten
Bazen sen geleceksin
Diye
Gözümü Yola sererim
Bazen düşerim suya
Sırt üstü
Bazen minder bazen de
Yastık yaparım
O kocaman memelerini
21 03 2025

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Tuna kenarı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tuna kenarı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Tuna kenarı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ASIKLUZUMSUZ
ASIKLUZUMSUZ, @asikluzumsuz
23.3.2025 09:43:47
5 puan verdi
Güzeldi okuduğumuz eser
Her zaman ki tat ve deminde
KUTLARIM DEĞERLİ KALEMİ VE ESERİNİ
Şiirle kal, sevgiyle kal, hoşça kal
Bektas Geyik
Bektas Geyik, @bektasgeyik1
23.3.2025 09:40:59
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.