Bencil kimse devamlı kendi çıkarını düşündüğü için başkalarını düşünmeye ayıracak vakti yoktur.

YOKLAR FISILTISI

( 4 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

35

Okunma

YOKLAR FISILTISI

YOKLAR FISILTISI



insan yalnızlığı ile konuşur mu,
ya kör duvarlar,
ya sağır pencereler,
ya dilsiz koltuklar,

uzun bir müddettir,
sorgunun sorgusunda,
yokluğun yokluğunda,
harflerimi pış pışlıyorum,

cevaplayanı,
ya da bir cevabı yok,
belkide sadece bir yitiklik,
belkide her şey yoklar fısıltısı,

kimsenin duymadığı,
kimsenin görmediği,
varlıkla yokluk arası,
safi bir fısıltı “yoklar fısıltısı”
Sibel Karagöz
#sibelkaragözşiirleri
#sibel_karagoz

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Yoklar fısıltısı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yoklar fısıltısı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YOKLAR FISILTISI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.