Her ayrılış, ölümün önceden alınan bir tadı gibidir, tekrar bir araya geliş de yeniden dünyaya gelişin önceden alınan bir tadı gibidir.-- schopenhauer
CEMO
CEMO
@cemo1

GİTTİĞİN O GÜN

20 Mart 2025 Perşembe
Yorum
Şiirgram

GİTTİĞİN O GÜN

( 1 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

49

Okunma

GİTTİĞİN O GÜN

Bütün çiçeklerden daha ecerdin,
Sadakat yemini ettiğin o gün.
Canımı yakmayı iyi becerdin,
Gönlüme acılar kattığın o gün.

Taş kalbin sevdamın girdi kanına,
Böylesi yakışmaz aşkın şanına,
Sanma ki zulmün kâr kalır yanına,
Kahroldum canıma yettiğin o gün.

Beni gözün gibi severdin hani,
Gafil avlamanla devrildim ani,
Övündün mü bana kıyarken cani,
Aşkımızı çöpe attığın o gün.

Nefes nefeseyken sevgimi süzen,
Bağlarını niçin tutmadı düzen,
Ayrılışın oldu gönlümü üzen,
Uçuruma düştüm gittiğin o gün.

CEM FİLİZ

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Gittiğin o gün Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gittiğin o gün şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GİTTİĞİN O GÜN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ASIKLUZUMSUZ
ASIKLUZUMSUZ, @asikluzumsuz
20.3.2025 11:06:28
5 puan verdi
Güzeldi şiir değerli dost
Biz de okuduk ve kutladık yürekten, yalansız ve riyasız
Gönlüne, ömrüne bereket
Allah'a emanet olasın, sağlıcakla kalasın
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.