Aşk cennetin dilinden bize kalan yegane hatıradır. -- bulor
Yinsani
Yinsani
@yinsani2
VİP ÜYE

Yorgun

20 Mart 2025 Perşembe
Yorum
Şiirgram

Yorgun

( 1 kişi )

1

Yorum

11

Beğeni

5,0

Puan

91

Okunma

Yorgun

gönül yordu zihin yordu el yordu
yabancısı olduk çıktık nefes alıp vermenin
renkler şekiller insanlar bitkiler hayvanlar ve yıldızlar
toprak yordu gök yordu su yordu rüzgar yordu
tanrıdan gelen tanrıya giden ne varsa çok yordu


Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yorgun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yorgun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yorgun şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ASIKLUZUMSUZ
ASIKLUZUMSUZ, @asikluzumsuz
20.3.2025 11:23:32
5 puan verdi
Güzeldi şiir değerli dost
Biz de okuduk ve kutladık yürekten, yalansız ve riyasız
Gönlüne, ömrüne bereket
Allah'a emanet olasın, sağlıcakla kalasın
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.