Aşk cennetin dilinden bize kalan yegane hatıradır. -- bulor
Cebeli
Cebeli
@cebeli1

GELDİ GEÇTİ

19 Mart 2025 Çarşamba
Yorum
Şiirgram

GELDİ GEÇTİ

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

22

Okunma

GELDİ GEÇTİ

GELDİ GEÇTİ

GELDİ GEÇTİ

Bir yudumluk çaydı ömür, şekersizdi tattı geçti
Bir nefeslik ney’di ömür, bir kerecik çaldı geçti
Hepi topu bir gün gibi, keşkelerle akıp geçti
İçti ömür tasından, bir şey gibi gelip geçti...

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Geldi geçti Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Geldi geçti şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GELDİ GEÇTİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
19.3.2025 03:36:41
Beğeni:
2
İzlenme:
22
Yorum:
0
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.