Adalet, bir kutup yıldızı gibi yerinde durur, geri kalan her şey onun etrafında döner.-- konfiçyüs
Mhmtkrkrt
Mhmtkrkrt
@mhmtkrkrt

İLAHÎ BEN !!

16 Mart 2025 Pazar
Yorum
Şiirgram

İLAHÎ BEN !!

( 1 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

47

Okunma

İLAHÎ BEN !!

İLAHÎ BEN !!

Hayır,kendime de anlam veremiyorum artık
Hangi yüzle seviyorum ki seni ben
Hangi sıfatla,hangi karakter ile
Hangi varlığımla,hangi kişiliğim ile
Defalarca görmezden gelmiştin oysa beni
Ki ben bile varlığıma şüphe duymuştum
Öyle sağır olmustun ki bana
Ben bile ara sıra lal olduğumu düşünmüştüm
Sen tepeden tırnağa unutmuşken beni
Ben yaşadığım dünya
Taptiğim ilah bilmiştim seni..

"MEHMET KARAKURT"

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

İlahî ben !! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İlahî ben !! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İLAHÎ BEN !! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
_ay_
_ay_, @-ay-
16.3.2025 13:08:20
Taptiğim ilah bilmiştim seni...
Fazla iddialı değil mi ?

Kaleminiz daim olsun.
Tebrikler..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.