Dünyada kusursuz iki insan vardır. biri ölmüştür, biri de doğmamıştır. -- çin atasözü

KEMAL SUNAL A

( 2 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

17

Okunma

KEMAL SUNAL A

KEMAL SUNAL

Bize hediye bıraktın filmleri
Sen görürdün haktan ileri
Buna kızardı hep birileri
Saygı sevgi KEMAL SUNALA

Şaban adıyla bilenen insan
Hep güldürürdü bizi şaban
Gerçekleri gören ise sen
Saygı sevgi KEMAL SUNALA

Vefat edince filmler öksüz
Sen yoksun herşey anlamsız
Bİiz ne yaparız Şabansız
Saygı sevgi KEMAL SUNALA

Hatıran bıraktın hakka özü
Hep doğru Kemalin sözü
Filmler ile bıraktın bizi
Saygı sevgi Kemal Sunala

Bitmez tükenmez şaban acıları
Vardır onun binlerçe duacıları
Mezarda bulunur Kemal kabri
Saygı sevgi Kemal SUNALA

KÜÇÜK ŞAİR CAN YÜREK

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Kemal sunal a Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kemal sunal a şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KEMAL SUNAL A şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ASIKLUZUMSUZ
ASIKLUZUMSUZ, @asikluzumsuz
14.3.2025 20:14:39
5 puan verdi
Her zaman olduğu gibi yine özel, yine güzel bir şiir okuduk değerli dost kalemden
Kutluyoruz yürekten, yalansız ve riyasız
Sonsuzluğün sahibine emanet olasın, şiirle, sevgiyle, dostça ve de hoşça kalasın
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.