Sahip olduğunuz koşulları değiştirmek için, önce farklı düşünmeye başlayın. norman vincent peale
ADEM İMDAT KESİCİ
ADEM İMDAT KESİCİ

BANA ALLAH'IM YETER

Yorum

BANA ALLAH'IM YETER

( 1 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

170

Okunma

BANA ALLAH'IM YETER

İstemem dünya malı
Derdim, günahım yeter.!
Siz doldurun çuvalı
Bana Allah’ım yeter.!

Sağlık, huzur isterim
Helal kazanıp yerim
Ben hep şükür ederim
Bana Allah’ım yeter.!

Yeter artık zil çalsın
Herkes payını alsın
Bu dünya size kalsın
Bana Allah’ım yeter.!

Kimi buldu parayı
Beyaz dedi karayı
Ben de açtım arayı
Bana Allah’ım yeter.!

Ekilen biçilecek
Köprü var geçilecek
Madem herkes ölecek
Bana Allah’ım yeter.!

Neylerim şöhret, şanı
Madem ki vardır sonu
Bu dünya yalan, fani
Bana Allah’ım yeter.!

Halk Şairi ADEM İMDAT KESİCİ

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Bana allah'ım yeter Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bana allah'ım yeter şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BANA ALLAH'IM YETER şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL