Hatalarımı düzelten kimse uşağım bile olsa efendim olur. -- goethe
Emin Civirci
Emin Civirci
@emincivirci

Asılsız Aslan

1 Mart 2025 Cumartesi
Yorum
Şiirgram

Asılsız Aslan

( 1 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

50

Okunma

Asılsız Aslan

Ramazan geldi de ne oldu ?
Akıllar ilimlemi doldu ?
Kalpler sevgiylemi doldu ?
Yüzler gülümsemeyle mi doldu ?

Yunus olsa bize ne der ?
Bu zamanı nasılsın diyemi geçiriyorsun ?
Nasılım diyemi ?
Ol artık kul
Olma zalim
Dinle Yaradanı o kesin affeder
İhlaslı isen , sever seni kesin
Kul isen ,sana değer verir
Eğer sende ona değer verirsen

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Asılsız aslan Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Asılsız aslan şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Asılsız Aslan şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.