Ayrılık sabahı onlar yüklerini denk yaparlarken, ben yüzüme ebucehil karpuzu sıkılmış gibi (gözyaşları dökerek ağlıyor) idim... imriülkays
ADEM İMDAT KESİCİ
ADEM İMDAT KESİCİ
@ademimdatkesici
VİP ÜYE

TEŞBİHTE HATA OLMAZ

28 Ocak 2025 Salı
Yorum Yaz

TEŞBİHTE HATA OLMAZ

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

46

Okunma

TEŞBİHTE HATA OLMAZ

Dünya; virane kalmış dikenli yol gibidir,
Ömür; hiç yazılmamış kısa masal gibidir,
Hayat; sele kapılmış kuru bir dal gibidir,
Sevdâ; kimine zehir, kimine bal gibidir,
Kader; her gün bakılan, çıkmayan fal gibidir,
Umut; sahilde duran kırık bir sal gibidir.


Rizeli Halk Şairi Adem İmdat KESİCİ (ÂŞIK HOCA ADEMÎ)
Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Teşbihte hata olmaz Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Teşbihte hata olmaz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
TEŞBİHTE HATA OLMAZ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.