Milletin bağrında temiz bir nesil yetişiyor. bu eseri ona bırakacağım, gözüm arkada kalmayacak. m. kemal atatürk
tangibi
tangibi

YİNE SEVDALIMIYIM

Yorum

YİNE SEVDALIMIYIM

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1219

Okunma

YİNE SEVDALIMIYIM

YİNE SEVDALIMIYIM

Sen herşeye boş verip kahkahalar atarken
En olmadık bir yerde aşkımızı satarken
Benden başka herkeze umudunla bakarken
Ben yine sana deli yine sevdalımıym ?

Aydınlanmış dünyamı söndürüp karartsanda
Kalbimdeki aşkını öldürüp sarartsanda
Şu koskoca dünyayı dört duvar daraltsanda
Ben yine sana kerem yine sevdalımıyım ?

Sana olan aşkımı bir dostuma sattında
Derdime dert ekleyip yüreğime kattında
Ne kadar vicdansızsın volkanlarda yaktında
Ben yine sana baki yine sevdalımıyım ?

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yine sevdalımıyım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yine sevdalımıyım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YİNE SEVDALIMIYIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ilyas
ilyas, @ilyas
26.2.2007 03:23:00
Bence yabana atılacak bir şiir değil...

tebrik ederim...
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL