Gönlü aydın bir kişiye kul olmak, padişahların başına taç olmaktan iyidir. (mevlana)
Mehmet Ayaz
Mehmet Ayaz
VİP ÜYE

Belki

Yorum

Belki

( 6 kişi )

0

Yorum

9

Beğeni

5,0

Puan

186

Okunma

Belki

Hayat saklambaç gibi gülüm
Bir oyun yani
çocuğuz ikimiz de
saklanan da sen,
bulamayan da...

Bir denklem belki
iki bilinmeyenli
bak büyüdük biraz
ama ikisi de sen,
x de sen y de...

Hadi gel de,
gelemem...
Gelemem,
zayıf aritmetiğim,
belki sade sana arif
ama kendime yitiğim...

Hayat,
Çoluk çocuk belki
Ben çolak sevdalarda çocuk
Sen çoluk, çokluk, kalabalık...
Kendime yeterim belki...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

100% (6)

Belki Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Belki şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Belki şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL