Doğruluk, her türlü şartlar altında meyve verir.-- schiller
Sinan TOKER
Sinan TOKER
@sinantoker

BİLMİYORUM

2 Aralık 2024 Pazartesi
Yorum
Şiirgram

BİLMİYORUM

( 3 kişi )

1

Yorum

9

Beğeni

5,0

Puan

191

Okunma

BİLMİYORUM

BİLMİYORUM

BİLMİYORUM
Bilmiyorum amansız bir acı.
Sensizliğe susamış düşünceler.
Lal olmuş sokak lambaları,
Zifiri karanlık ışıklar sönük.
Yas mı tutuyor parke taşları
Anlayamıyorum.
Ayaklarım soğuk, üşüyorum.

Bilmiyorum burkulmuş bir yürek.
Sensizliğe susamış kalemler.
Şiirler saçlarını mısralar gözlerini.
Saklıyor benden mürekkep küskün.
Anlayamıyorum.
Şair yorgun, kağıtlar üşüyor.
Bilmiyorum...
Sinan Toker (02/12/2024) MANAVGAT

Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Bilmiyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bilmiyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİLMİYORUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
MESAKİN
MESAKİN, @mesakin
2.2.2025 21:05:08
Güzel ve anlamlı bir şiir okuduk.
Bu güzel şiirin için sizi kutlar,
Selamlarımı sunarım.saygılarımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.