Bir kadının yeniden evlenmesi, onun ilk kocasından nefret ettiğini gösterir. bir adamın yeniden evlenmesi, onun ilk karısını çok sevdiğini gösterir. oscar wilde
F A Özgün
F A Özgün

YELKENLER FORA (326.)

Yorum

YELKENLER FORA (326.)

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

178

Okunma

YELKENLER FORA (326.)

YELKENLER FORA (326.)

Hayallerim vardı benim
Uçurtmalar yapardım renkli kağıtlardan
Uçururdum gökyüzüne
Bir gün rüzgarın peşine takıldı bir daha dönmedi
Çok bekledim kaldı elimde
Kağıttan gemilerim vardı benim
Yükleri umut
Hiç bilmediğim denizlere açıldım
Hayallerim ve ben dönüşü olmayan bir yolculuğa çıktık birlikte
Kararlıyım bu sefer bakmayacağım arkama
İhtiraslar kuşatıp vursa da beni
Zamana yolculuk başladı
Çıktı beklediğim fırtına
İskele alabanda yelkenler fora
Aşkın al rengine boyandı gözlerim
Aşkını sırtlayıp yola çıktığımdan beri
Yokluğunda recm ediyorum
Kendimi bulmak için hala kaçıyor kaçıyorum
Umuda yolculuğum



Fatma Ayten Özgün

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yelkenler fora (326.) Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yelkenler fora (326.) şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YELKENLER FORA (326.) şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL