Her ayrılış, ölümün önceden alınan bir tadı gibidir, tekrar bir araya geliş de yeniden dünyaya gelişin önceden alınan bir tadı gibidir.-- schopenhauer
kurumahmut
kurumahmut
@kurumahmut

ŞAŞİYORUM

13 Kasım 2024 Çarşamba
Yorum
Şiirgram

ŞAŞİYORUM

( 2 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

110

Okunma

ŞAŞİYORUM

ŞAŞIYORUM

Şaşıyorum biz Türklere,
Müslüman’ız der dururuz,
Toplu haramı görünce,
Yemek için kudururuz.

Fukaranın ekmeğini,
Almaya tuzak kurarız,
Onu ele geçirdik mi?
Din imandan dem vururuz.

Gerçek bir Müslüman gibi,
Hem Hakka divan dururuz,
Konu haram olduğunda,
İbadetten dem vururuz,

Fukarayı gözetmeyip,
Üstelik tekme vururuz
Hem camilere giderek,
Allah’a divan dururuz. 16.o1.2016 Suat

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Şaşiyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Şaşiyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ŞAŞİYORUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
neneh.
neneh., @neneh-
13.11.2024 12:02:20
5 puan verdi
Anlamlıydı.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.