Aşk cennetin dilinden bize kalan yegane hatıradır. -- bulor
M.çoban
M.çoban
@m-coban

İBRET GÖZÜYLE BAKMAK

25 Ekim 2024 Cuma
Yorum
Şiirgram

İBRET GÖZÜYLE BAKMAK

( 3 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

154

Okunma

İBRET  GÖZÜYLE BAKMAK

İBRET GÖZÜYLE BAKMAK


🎄
Pek şiir yazma
adetim yok
Doğrusu
Yazasım da yok
🎄
Zaten konuştuğum
Zehir Zakkum
Dökülüyor ağzımdan
Niçin yazayım
🎄
Gerekçesi yok
Göçme zamanı
Geçme zamanı
İnsan harmanı
Oldukça yavşak
🎄
İbretle baktığında manzaranın insana söylediği bunlar
neyi yazayım.
Görüntü kaypak
🎄
NE YAZAYIM
🎄
M.ÇOBAN

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

İbret gözüyle bakmak Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İbret gözüyle bakmak şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İBRET GÖZÜYLE BAKMAK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.