Alıcılar almaz, vericiler alır. eugene benge
F A Özgün
F A Özgün

ÖKSÜZ SEVDAM (159.)

Yorum

ÖKSÜZ SEVDAM (159.)

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

243

Okunma

ÖKSÜZ SEVDAM (159.)

ÖKSÜZ SEVDAM (159.)

Bu garip yüreğimde öksüz kalan sevdamla
Kendi iç dünyamda ben hep savaş halindeyim
Artık riya bulaştı bu temiz sevgimize
Yasaklı hayallerim artık hayal kurmuyor

Sana kavuşmak için kainatı dolaştım
O güzel gülüşüne bakışına feryadım
Tam sana kavuşmuşken sen uzaklara gittin
Gitme aşk ülkesinden bir hüzzam mazi kalır

Neden saklıyorsun ki söyle acı gerçeği
İsyanda ağıtlarım yeter artık sus diyor
Ne zaman yara almış bir kalp görürsem eğer
Yüreğimde feryatlar arş alayı aşıyor

Yıllardır aynalarda hayalini izlerken
İçimde duyguları bir sır gibi gizlerken
Ellerini tutarsa yabancı başka eller
Neye yayar umutlar kurduğumuz hayaller



Fatma Ayten Özgün


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Öksüz sevdam (159.) Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Öksüz sevdam (159.) şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÖKSÜZ SEVDAM (159.) şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL