Zaman büyük bir öğretmendir. ne yazik ki tüm öğrencilerini öldürür.-- curt
Sadri Haşimoğlu
Sadri Haşimoğlu

Kaybolan Renkler

Yorum

Kaybolan Renkler

( 1 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

153

Okunma

Kaybolan Renkler

Bir gülüşün kaldı aklımda
Bir de umarsızca gidişin
Gülüşün de acıydı
Gidişin de

Senden sonra her şey çirkin
Mavi yeşil sarı kırmızı
Her şey griye büründü

İlkbaharda yaprak döküyor Dünya
Dalgalar kumsalda çırpınırken
Can çekişiyorlar aslında

Bir gülüşün kaldı aklımda
Bir de gözlerinin rengi
Görüp görebileceğim
Tek mavi

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kaybolan renkler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kaybolan renkler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kaybolan Renkler şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.