Gene de bir iştir beklemek. bekleyecek bir şeyi olmamaktır korkunç olan.-- cesare pavese
Tigem0663
Tigem0663
@tigem0663

İlimle amel et

1 Ekim 2024 Salı
Yorum
Şiirgram

İlimle amel et

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

113

Okunma

İlimle amel et

Her ilim engin bir denizdir.
Kabiliyet denizde yüzebilmektir
Herkes nasibi kadar bu denize dalabilir.
Amel ve güze işlerle kıyıya ulaşılabilir
Kalplerin en hayırlısı iyilikle dolu olanıdır.
Bu dünya ahirete açılan kapıdır
Nereye varmak istersen amelin o olsun
Allah cümlemize doğruyu buldursun!
Kuraan ve sünnet iki büyük rehber
Seni ahirette sonsuz istirahate çeker

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
İlimle amel et Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İlimle amel et şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İlimle amel et şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.