Hatalarımı düzelten kimse uşağım bile olsa efendim olur. -- goethe
ayranci
ayranci
@ayranci

Aklımda sen yokken aklıma düştün

20 Eylül 2024 Cuma
Yorum
Şiirgram

Aklımda sen yokken aklıma düştün

0

Yorum

4

Beğeni

0,0

Puan

172

Okunma

Aklımda sen yokken aklıma düştün

Unutmuştum sandım seni nazlı, nazlı yar
Aklımdan silmiştim derde düşmüşmüşüm
Hasretin bitirdi umutlar yitti
Aklımda sen yokken aklıma düştün

Kadere dost oldun bana düşmansın
Zalimliğin sende canıma kastın
Aldıkların benden sana can olmuş
Aklımda sen yokken aklıma düştün

İhanet sırlanmış bilen kimse yok
Dert çekenin derdi derman sende yok
Gizlediğin sende bende derdi çok
Aklımda sen yokken aklıma düştün
20.09.2024 09:36:27

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Aklımda sen yokken aklıma düştün Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aklımda sen yokken aklıma düştün şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Aklımda sen yokken aklıma düştün şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.