Gönlü aydın bir kişiye kul olmak, padişahların başına taç olmaktan iyidir. (mevlana)
erhantigli
erhantigli

Çevre Katillerine

Yorum

Çevre Katillerine

( 2 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

255

Okunma

Çevre Katillerine

ÇEVRE KATİLLERİNE
Kirletip durursanız böyle acımasızca
havayı suyu toprağı
ve de çam bırakmazsanız
devire devire
hain ellrinizin kurbanı olursa
gül gülüşlü çevre
hasret kalırız maviye yeşile
ciğerlerimiz döner kevgire
yayılır her yere habis ur
hepimiz kaldırılırız revire
Bulamaz derdimize çare
Lokman Hekim bile.

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Çevre katillerine Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çevre katillerine şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Çevre Katillerine şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Midayet Kara
Midayet Kara, @midayetkara
15.8.2024 12:51:51
5 puan verdi
Değerli şairim öncelikle bu güzel eser için sizi canı gönülden kutlarım anlam anlatımı kurgusu ve akıcılığıyla okunası güzel bir eser tebrik ederim kalemin daim ilhamın bol olsun selam saygı ve sevgilerimle kalın sağlıcakla
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL