Mütavazi olmalıyız. çünkü gelip geçiçiyiz ve unutulacağız. hayat başkalarına muvaffakiyetlerimizi anlatmak için geçirilmeyecek kadar kısadır. -- carnegie
mustafa seven kalp
mustafa seven kalp

gönlümde seni istedim

Yorum

gönlümde seni istedim

0

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

169

Okunma

gönlümde seni istedim

gönlümde seni istedim



arsızlığı ele aldım
olmayacak hayale daldım
sen hep benim ol istedim
kalbinde yerimi seçtim
aklın bende kalsın dedim
ilde yürekten seni arzuladım
peşin sıra gezdim durdum
hep gönlümde seni istedim

kendimi delige vurdum
hep yolunu gözledim
gecelerde seni düşledim
aşkım diye seni seçtim
senden sevgi beklemden
senle kendime dünya kurdum
benim olmayan yüregini sevdim
yalnızca gönlümde seni istedim

18 07 04 04 2021

şiir:Mustafa seven kalp

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Gönlümde seni istedim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gönlümde seni istedim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
gönlümde seni istedim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.