Bir peşin hükmü söküp atmak, atomu parçalamaktan daha zordur. - einstein
Öz
Özbek06

BU GECE

Yorum

BU GECE

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

142

Okunma

BU GECE

BU GECE

Ne deyim, ne söyleyim gül yüzlü gelin
Ataşından yatamadım bu gece
Dertlerim debreşti, sel oldu, coştu
Firgatından yatamadim bu gece

Sen söyledin ben ağladım ağ gelin
Eski dertler yenilendi bu gece
Sabahlar olmadı gün ağarmadı
Göz göze değmedi, aktı bu gece

Gelin söyle, derdin nedir bileyim
Diler isen söyleşelim bu gece
Sen iste ben yollarında öleyim
Gel yüzün çevirme, benden bu gece

Gelin bu dağların maralı mısın?
Ne olur zulm etme bana bu gece
Sen de benim gibi yaralı mısın?
Gelin, beni senden etme bu gece

Gelin, senin yüzün güldüremedim
Gel azat et beni benden bu gece
Yüzünü yüzüme döndüremedim
Kul oldum kapında yine bu gece

Hasan Özbek



















Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bu gece Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bu gece şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BU GECE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.