Olgun adam bilgisini saat gibi taşır, çıkarıp herkese göstermez, gerektiğinde kullanır. (t. brown)
Asit__
Asit__

YANILDINIZ

Yorum

YANILDINIZ

0

Yorum

7

Beğeni

0,0

Puan

286

Okunma

YANILDINIZ

YANILDINIZ

Duran kalp
Atmayan bir nabız...
Sahi bu muydu ölüm
Öyle mi sandınız?
Yanıldınız...

Bir çığlıktı
Oysa ki duymadınız !
Bir çocuğun dilinde
Bir çığlıktı
Sakın diyordu annesine
Sakın ölme...

Bir çığlıktı
Kalbe düşen bir ateşle
Sarılırken cansız bedene
Bir çığlıktı
Düşüyordu tane tane
Son yalvarıştı bu
Candan kopan ciğerpareye

Bir çığlıktı...

Ya ne sandınız?
Ölen değil de
Kalan ölüyordu belki de
Anlamadınız


Tekin Çakır

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yanıldınız Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yanıldınız şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YANILDINIZ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL