Gönlü aydın bir kişiye kul olmak, padişahların başına taç olmaktan iyidir. (mevlana)
kayrevan
kayrevan

Sen Dağlar

Yorum

Sen Dağlar

( 5 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

234

Okunma

Sen Dağlar

Dağlar çoban yıldızıyla

Akşam gül kurusu rengiyle

Kalır yay gibi Kale dağlar

Rüyamda gördüm karlı

Otomobille yollarına çıktım gamlı

İki taraf çam rayihasıyla dolu

Bir dere dibi görünmez yükseğe

Yükseğinde kardelen-çiğdem

Baharı müjdeler serin suyla

Kartallar uçar tepende

Şahin hale çizer eteğinde

Güneş arkanda ışıldar

Sen bir hudutsun

Güzel yurdumun doğusunda

Her cephesinde sen dağlar

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Sen dağlar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sen dağlar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sen Dağlar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL