Soyulduğu halde gülen adam hırsızdan bir şey çalmış demektir, boş yere üzülen ise kendi kendini soyar. william shakespeare
Bibi
Bibi

Bir gün yine

Yorum

Bir gün yine

4

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

773

Okunma

Bir gün yine


Bir gün yine bayram olur
Gönüller şenlenir burda
Bir gün yine bayram olur
Gurbette de sılada da...
xxx xxx
Her gün bayram derler ya
Biz görmedik nedendir
Bu güzel günlerin ışığını
Görmeden mi gideceğiz...
xxx xxx
Ha öyle yahut da böyle
Ne farkeder dünyada
Böyle gelmiş böyle gider
Demiş atalar nasıl olsa...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bir gün yine Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir gün yine şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bir gün yine şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
hazance
hazance, @hazance
1.10.2008 23:02:18
kutlarım yüreğinizi
zaloğlu
zaloğlu, @zaloglu
1.10.2008 20:40:31
bibi iyi bayramlar....kutluyorum bayramını... nice bayramlara...
Cumali Bağ
Cumali Bağ, @cumalibag
1.10.2008 15:56:19
yüreğiniz dert görmessin...

her şey har zaman gönlünüzce olsun...

tebrikler...

teşekkürler..

selamlar...
hamdi
hamdi, @hamdi
1.10.2008 14:29:00
Tebrikler yüreğinize sağlık.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL