Aşk cennetin dilinden bize kalan yegane hatıradır. -- bulor
NedameT
NedameT
@nedamet
VİP ÜYE

Boş Tencere.!

5 Nisan 2024 Cuma
Yorum
Şiirgram

Boş Tencere.!

( 1 kişi )

2

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

338

Okunma

Boş Tencere.!

Gelirken dediler ki.
Pencerenizi parlatacağız,
Ufkunuzu açacağız,
Tencerenizi dolduracağız,
Refahınızı artıracağız,
Oysa:
Penceremizi kararttılar,
Ufkumuzu daralttılar,
Tenceremizi boşalttılar,
Mahkum ettiler açlığa,
Hakikat o ki,
Bizi Allah diyerek aldattılar.
Dağımızı taşımızı sattılar,
Varımızı yoğumuzu çaldılar,
Devletimizi soydular,
Hazinemizi boşalttılar,
İtiraz edenleri mahpusa attılar,
Ocakları batasıcalar.! xkx

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Boş tencere.! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Boş tencere.! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Boş Tencere.! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Hayalleryumağı
Hayalleryumağı, @hayalleryumagi
5.4.2024 07:32:49
5 puan verdi
Muhteşem
Hayalleryumağı
Hayalleryumağı, @hayalleryumagi
5.4.2024 07:32:23
5 puan verdi
Muhteşem
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.