Senden nefret edenleri sev; iyilikten başka üstünlük alameti tanımıyorum. -- ludwig van beethoven

YAŞLANINCA

( 3 kişi )

1

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

298

Okunma

YAŞLANINCA

YAŞLANINCA

YAŞLANINCA
Ağrı vurur dizlere,
Çizgi dolar yüzlere,
Perde iner gözlere,
Yaşlanınca anlarsın.

Bakar sisli görürsün,
Dinlenerek yürürsün,
Küle dönmüş kömürsün,
Yaşlanınca görürsün.

Kulak sesi duyamaz,
Kollar yumruk vuramaz,
Ciğer nefes alamaz,
Yaşlanırsan görürsün.

Dişlerin hep dökülür,
Kalanları sökülür,
Belin öne bükülür,
Yaşlanınca görürsün.

Ünal GÜNEŞDOĞDU

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Yaşlanınca Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yaşlanınca şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YAŞLANINCA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
Dinçer Dayı
Dinçer Dayı , @dincerdayi
1.4.2024 01:26:40
5 puan verdi
Kaleminize yüreğinıze sağlık güzel bir eser oimuş hocam
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.