Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Zihni derin
Zihni derin

İÇİMDEKİ AŞK ATEŞİ

Yorum

İÇİMDEKİ AŞK ATEŞİ

( 2 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

495

Okunma

İÇİMDEKİ AŞK ATEŞİ

İÇİMDEKİ AŞK ATEŞİ

İÇİMDEKİ AŞK ATEŞİ
İçimdeki ateşini bilirmisin
Beni sende görürmüsün
Hiç söze gerek kalmaz
Seversen sende anlaya bilirmisin

Yanıyorum kızgın lavlar gibi
Göz pınarlarımdan yaşlar akıyor
Bu halimi sana anlatamam
Benim İçimi Aşk ateşi yakıyor

Dünyada bütün dallar kalem
Akar Sular mürekep olsa
Aşkımı yaz yaz bitiremem
Sevgini aşkımı tarif edemem

Dünya’da seni gördü gözlerim
Bana başka aşk fazladır derim
Bende seni özler görürüm
Yeter arık beni dertlere salma derim

Bu gün yine ben sensizim
Bana uzatabilsen ellerini
Duya bilsen keşke beni
Haykırıyorum seviyorum seni
Yazan şairZihni DERİN
14/03/2024 ANKARA

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

İçimdeki aşk ateşi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İçimdeki aşk ateşi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İÇİMDEKİ AŞK ATEŞİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL