Hatalarımı düzelten kimse uşağım bile olsa efendim olur. -- goethe
Serkanbozkurt27
Serkanbozkurt27
@serkanbozkurt27

Soğuk Kış Gecelerinde Kaldı Hasretim

16 Ağustos 2023 Çarşamba
Yorum
Şiirgram

Soğuk Kış Gecelerinde Kaldı Hasretim

( 3 kişi )

0

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

530

Okunma

Soğuk Kış Gecelerinde Kaldı Hasretim

Soğuk kış gecelerinde kaldı hasretim
Ayışığında masalları çok dinledim
Sevdiğim kadını sokaklarda bekledim
Hiç ayrılmaz hiç gitmez dedim
Yalnızlığı çok düşünmez dedim
Yanılmışım ama olsun seni çok sevdim

Soğuk kış gecelerinde kaldı hasretim
Ayışığında şiir yazmayı çok sevdim
Özlemenin adını ayrılık koymuşlar
Gelmemenin adını mesafe koymuşlar
Ben bunları hiç beğenmedim

Soğuk kış gecelerinde kaldı hasretim
Beton yığınları arasında kaldı çiçeğim
Demir parmaklıklar arasında saplandı sevgim
Mısralar bitti şiir bitti türkü bitti gece bitti
Sen niye gittin peki şimdi düşün dur
Çünkü soğuk kış gecelerinde kaldı sevgim..

Serkan Bozkurt

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Soğuk kış gecelerinde kaldı hasretim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Soğuk kış gecelerinde kaldı hasretim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Soğuk Kış Gecelerinde Kaldı Hasretim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.