İnsan ihtiyar olmaya karar verdiği gün ihtiyarlar. jean anoilh
mustafa seven kalp
mustafa seven kalp

Entel Maganda

Yorum

Entel Maganda

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

362

Okunma

Entel Maganda

Entel Maganda

Entel Maganda

onlara sorsan insanım diye geçinirler
ama kendilerini beş paraya satalar
yalan dillerinden eksik olmaz
onların ellerine düşen yanmıştır
hovardalık onların işi
ortalıkta gezer Entel Maganda

düşme onların eline
bin pişman ederler
yollarına çıkma
gözyaşına boğallar
vicdandan eser yok onlarda
başı boş gezmek işleri
yüzlerine tükürmeye değmez
Entel Maganda

20 38 13 02 2020

şiir:Mustafa Seven kalp

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Entel maganda Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Entel maganda şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Entel Maganda şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL