Kararsızlık en büyük felakettir. descartes
Ah
Ahmet Mermer
VİP ÜYE

Belli

Yorum

Belli

0

Yorum

4

Beğeni

0,0

Puan

261

Okunma

Belli

BELLİ

Seni sevmek suçmuş
Izdırap belli çeken belli
Suçu işlemek bana düşmüş
Günahı belli sevap belli

Haydi, ver elini elime
Yol belli istikamet belli
Tenin şifa olur tenime
Hastalık belli ilaç belli

Bir pusula ulaştı bana
Kalemi belli kelam belli
Hasret koydun beni sana
Gözyaşı belli sebep belli

Kavuşursak aşk meclisinde
Defterin belli hesap belli
Düşün neler yaptın kölene
Cennet belli cehennem belli

Ahmet Mermer
07/11/2022 Kâğıthane

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Belli Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Belli şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Belli şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL