Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - pitigrilli
Asrın Şairi
Asrın Şairi

ALİMDE OLSAN

Yorum

ALİMDE OLSAN

0

Yorum

4

Beğeni

0,0

Puan

363

Okunma

ALİMDE OLSAN

ALİMDE OLSAN


Peşinden Gelip Asla Yoklamam
Dünya ya Açılan Bilim de olsan
Mis gibi olsan da asla koklamam
Bahçemde açılan gülüm de olsan

Eğriyi Doğrudan Seçer giderim
Kalbime Bin Yara açar giderim
Dünyaya gelmişim göçer giderim
Ağzımda bulunan dilimde olsan

Ziyani Hayalin Düşün Başkadır
Kırk yıldır yaptığın işin başkadır
Gözlerinden akan yaşın başkadır
Bir Daha Aramam âlimde olsan

ÖZTÜRK ERBEK


Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Alimde olsan Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Alimde olsan şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ALİMDE OLSAN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL