Duyulmasını istediğimiz bir sevgi mesajı iletmek istiyorsak, bunun gönderilmesinden başka çare yoktur. bir lambanın yanmaya devam etmesini istiyorsak, ona sürekli gaz doldurmalıyız. (teresa ana)
Mimoza1
Mimoza1

Mektup

Yorum

Mektup

1

Yorum

13

Beğeni

0,0

Puan

517

Okunma

Mektup

Mektup

Ben bu satırları yazarken
Şimdi neredesin diye başlar mektuplar

Biliyorum ki kuşlar kadar özgürsün artık
Kanatların sevda yanığı
Dilin kekeme
Gözlerin kör

Belki diyerek
Kulağın hep kapıda
Zil çaldı çalacak

Çoktan yola koyuldum
Ne sana güle güle demeye vaktim var
Ne hoşça kalına ihtiyacım
Kopan hayat zincirleri birbirine eklemekten yoruldum ..

Geçer günler
Bensiz de geçer..
Hem bensiz daha mutlu olacağını ikimizde biliyoruz
Bittiğine mi sevineyim?
Gittiğine mi bilemedim bak şimdi

Sonu baştan belli olanın aşkın
Sonuna geldik
Gittiğin yer cennet
Kollarında huri olsun

Taştan taşa vuracak kafa kaldı mı sende bilmem
Şu var ki..
Senden geriye
Biz ve avuç dolusu anılar
Ardında viran bir şehir kaldı sevgili

Yine de güle güle

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Mektup Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mektup şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Mektup şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
.birisi.(zekeriya duman)
.birisi.(zekeriya duman), @birisi-zekeriya-duman
10.8.2023 18:07:47
gitmeme sebep
sözün kekreydi belki ama,
hesapsızdı gidişim.
Değmedi…

Harika şiirinizi ve okurken dinlediğim şarkı yazdırdı,

Yüreğiniz susmasın.
Saygılarımla...
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL