İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
ŞİİR SANATTIR CAN VERİR
ŞİİR SANATTIR CAN VERİR

VURGUN YEDİM

Yorum

VURGUN YEDİM

( 1 kişi )

1

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

426

Okunma

VURGUN YEDİM

Gözlerinden vurgun yedim
Yaralandım sarsan biraz
Yüreğine sürgün yedim
Şu halimi sorsan biraz

Göz yaşınla düştüm yere
Aktım gittim oldum dere
Senden ala gönül nere
Şu gönlüne sorsan biraz

Geldim baktım dünya fani
Seven varmı nerde hani
Hayat olmuş katil cani
Şu aklını yorsan biraz
Saygılarımla
R DOĞAN

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Vurgun yedim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Vurgun yedim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
VURGUN YEDİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
1.6.2023 21:00:18
5 puan verdi
Güzel şiirdi beğeniyle okudum
Emeğine yüreğine sağlık
________________________________Selamlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL